La localitat canadenca de Baie-Comeau era on se posava punt i final a la Copa del Món. Els dos ciclistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Juan José Méndez i Raquel Acinas, hi arribaven com a líders. Méndez ho feia de forma destacada i així ho va corroborar al Canadà tancant amb dues victòries en la contrarellotge i la prova en línia.

 
El barceloní després de la gran actuació de la segona cita, celebrada a Segòvia, ho havia de sentenciar al Canadà i ho va fer. Sent el millor i el més ràpid en ambdues curses. Al final, 112 punts pels 88 del canadenc Jaye Milley. El britànic Mark Colbourne, tercer, va sumar 80 punts.

Per la seva part, Acinas, igual que Méndez, venia d’una gran actuació a Segòvia i tampoc havia participat en la cita inaugural, a Austràlia. L’americana Allison Jones era la gran amenaça i, al final, Jones va evitar patiments i va vèncer en la contrarellotge per davant la catalana i també en la prova en línia. Acinas, aquesta vegada, va ser tercera. La barcelonina va sumar 108 punts pels 120 de la nord-americana. La txeca Tereza Diepoldova va ocupar el darrer calaix del podi amb 100 punts.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies