La cinquena jornada del Campionat d’Europa de natació adaptada, que s’està celebrant a Berlín, va tenir un nom propi: José Antonio Marí (S9). El nedador de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) es va penjar l’or, el segon de la competició, en una jornada amb nova destacada actuació dels integrants de la FCEDF.  

Marí
va segellar una gran actuació en els 400 m. lliures. Va ser el millor en cada màniga dels 50 m. El seu temps va ser 4.19.94. Aquest va ser el segon or, l’altre era en els 100 lliures, i el tercer metall del campionat. Però les bones notícies no van acabar amb el del CN Terrassa.

Un altre or, també el segon, se’l va apuntar David Levecq (S10). El de la FCEDF va ser el més ràpid, 25.08, en els 50 m. lliures. Distància a la que no es va classificar Joan Giralt (S10).

Júlia Castelló (SM6) es va refer de la seva estrena en la quarta jornada i va pujar al podi en els 4×50 estils. Castelló va agafar el testimoni en el segon relleu i va ser clau pel bronze. En els 100 braça, però, va acabar cinquena, però a poc més d’un segon d’entrar al podi.

Aquest divendres, en la sisena jornada del campionat, nova revàlida per a Castelló, Giralt i Miquel Luque (S5). El canal de televisió Teledeporte de TVE ofereix cada dia i fins que acabi el campionat, aquest diumenge 10 de juliol, un resum diari. L’hora, les 13.40h.

Per a més informació: http://www.ecswimming2011.com/  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies