El Falcons Obrir-se al Món organitzarà des d’aquest divendres i al llarg del cap de setmana un gran intensiu de tennis taula adaptat amb el II Open Sabadell Memorial Ramon Alimón. Un certamen que prova de difondre aquesta modalitat esportiva i que juntament amb el que se celebra a Vic són els únics amb aquesta categoria. La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) hi serà present amb diferents palistes.  

El cartell serà un dels grans atractius. Jordi Morales, que ja va ser la imatge de la presentació del certamen, competirà amb Francis Martín, Quim Azcón, Edgar Núñez, Joan Pahisa o Ramon Lacambra. Un autèntic elenc de figures del tennis taula actual.

L’entitat s’ha bolcat en l’organització d’aquesta segona edició i per engrescar públic, aficionats, participants i demès ha preparat un vídeo, penjat al Youtube, d’allò més atractiu i divertit.      

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies