El passat cap de setmana es va posar en marxa el calendari de la Copa d’Europa a Elzach (Alemanya). Els dos ciclistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Juan José Méndez (MC1) i Raquel Acinas (WC2), no van fallar a la cita. Menció especial per a Méndez que va aconseguir el triomf a la cronoescalada i la prova en línia.

 
Important va ser la victòria, però la manera en que va arribar va donar-li doble mèrit. Méndez va imposar-se amb claredat sobre els rivals amb més de deu minuts de marge després de consumir els 18 quilòmetres. El mateix va succeir en la ruta. El barceloní va acabar doblant els altres participants, ja que el traçat (2’5 km) eren voltes fins arribar els 60 km.

Acinas, per la seva part, va aconseguir el segon lloc. Un bon resultat després d’un malaurat incident en la ruta. Acinas va punxar roda i això ho va acusar per emular el seu company. En la lluita contra el cronòmetre va quedar per darrere de la txeca Tereza Diepoldova.

Enguany, la puntuació es va canviar i es fa una suma d'ambdues proves. A mitjans del pròxim mes de juliol a Zilina (Eslovènia), la segona cita del calendari.      

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies