La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) és una de les entitat col·laboradores que la Unió de Federacions Esportives de Catalunya (UFEC) impulsa a Banyoles amb el nou programa integral de destinació esportiva per al col·lectiu adaptat. Una iniciativa que permetrà que la pràctica esportiva i obtenir una participació d’unes 400 persones.

 
L’objectiu d’aquest acord és la remodelació d’accessos el CN Banyoles i CD Banyoles i això facilitarà la participació d’aquest gruix de gent amb les diverses estades a la capital del Pla de l’Estany. Entre les modalitats esportives a practicar n’hi haurà una catorzena. Des de ciclisme, bàsquet a futbol 7, eslàlom o tennis taula passant per, òbviament, rem, piragüisme i natació.

El president de la FCDEF, Josep Giménez, va signar al costat dels seus homòlegs de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals, Carles Muñoz, i la Federació Catalana d’Esports per a Disminuït Físics, Francesc Martínez. A més, del flamant mandatari del UFEC, David Moner; l’alcalde de Banyoles, Miguel Noguer; el president del CN Banyoles, Àngel Dutras, i el del CN Banyoles, Rafael Castañer. A part, també col·labora la Fundació ‘La Caixa.    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies