El tirador de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha estat un dels escollits amb la selecció espanyola per disputar el Campionat del Món, que se celebrarà del 10 al 17 de juliol a Torí (Itàlia). El del Cristinenc segella una temporada amb un progrés notable amb el seu arc.

 
Fernàndez, que competirà en arc compost i arc recte, serà una de les grans novetats a l’expedició estatal. Aquesta campanya s’ha penjat una plata en el VII Campionat d’Espanya en sala, organitzats a Vitòria. A part, també ha millorat les seves marques personals. Això no ha passat per alt alts tècnics espanyols que l’han cridat al gran examen del Mundial.

Precisament, abans de la cita a terres transalpines, a Cambrils es va celebrar el passat cap de setmana el XLII Campionat d’Espanya absolut de tir amb arc. Un certamen en el qual van prendre part tiradors adaptats i que van ratllar a un bon nivell entre els estàndards. Una passa més cap a la unificació. No obstant, no hi va haver representació d’esportistes de la FCEDF.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies