L’atleta de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Francesc Solà, va sumar un or en la categoria TR1 (categoria de bici de mà i aplega persones amb amputacions, paraplegia o tetraplegia) del Campionat d’Europa de paratriatló. Una competició que es va celebrar el passat cap de setmana a Pontevedra (Galícia). El barceloní va emprar un temps d’1hora, 24 minuts i 59 segons per completar els tres recorreguts.

 
Solà va haver de fer front a 750 m de natació, 20 km de ciclisme i els últims 5 de cursa. Malgrat acusar una mala sortida es va refer en els dos següents itineraris. La disputa d’aquesta prova es va fer amb esportistes estàndards i és que el triatló és una disciplina jove dins l’esport adaptat. El 2009 es va celebrar a Espanya la primera prova. Madrid va acollir la inauguració. Ara, poc a poc, es va estenent.

Sense anar més lluny, el triatló de Barcelona, el passat mes d’octubre, també va comptar amb esportistes de la FCEDF i les terres gallegues va ser un altre punt per estendre aquesta pràctica dins del col·lectiu d’esportistes adaptats.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies