Del 3 al 10 de juliol se celebraran a Berlín els Campionats d’Europa de natació adaptada. L’última revàlida abans dels Jocs Paralímpics de Londres, tot i celebrar-se, més o menys, un any abans. L’expedició catalana, que partirà el 29d e juny cap a terres germanes, torna a ser la més nombrosa dins la delegació espanyola, sent una tercera part dels seleccionats.

 
Set nedadors de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) competiran en el certamen continental, alguns fins i tot debutaran. Els inclosos a la llista són, Àlvaro Bayona, Joan Giralt, Miquel Luque, David Levecq, José Antonio Mari, Júlia Castelló i Sarai Gascón, l’abanderada de l’expedició.

A tots ells i elles se’ls afegirà l’entrenador Susana Sevillano. Les distàncies que es duran a terme, de totes les categories tant en homes com en dones, seran els 50, 100, 200 i 400 m lliures; els 50 i 100 esquena; 50 i 100 braça; 50 i 100 papallona; 150 i 200 individual combinada i 4×50 i 4×100 relleus d’estil lliure i combinada.  

Sense novetats al Campionat de Catalunya
Les instal·lacions del CN Barcelona va ser l’escenari del Campionat de Catalunya. Un certamen que enguany ha vingut marcat per la disputa d’aquests europeus i que ha servit més de preparació. Per exemple, una de les que centraran les mirades a Berlín serà Sarai Gascón, que es va imposar en els 100 braça i papallona o Miquel Luque, vencedor del 100 braça.

Fora dels elits, els altres que van brillar a la Nova Escullera van ser les promeses per arribar de la millor forma al Campionat d’Espanya Escolar, que se celebrarà del 7 a l’11 de juliol a Cartagena. Molts d’ells van millorar marques. Els que defensaran la selecció catalana seran Sohaid Essaban, Albert Martinez, Oscar Salguero, Ana Maria Montero, Pau Majó i Núria Màrquez, que ho compaginarà amb les proves convencionals al obtenir la marca mínima que demanava la federació estatal de natació.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies