Una cistella quasi sobre la botzina final va donar la Lliga Catalana al GAM Joventut. El tècnic i capità del GAM, Fabian Castilla, va ser l’artífex del triomf. Els verd-i-negres van superar, 58-56, el FC Barcelona UNES Sant Feliu. De nou, van vèncer els blaugrana, igual que ho van fer aquesta temporada en la Divisió d’Honor, l’únic partit que van sumar victòria, i el curs passat a la mateixa Lliga Catalana.

 
Mateixa final que l’any passat però en comptes del Palau Olímpic, el Pavelló de Montigalà de la mateixa Badalona. Partit vibrant i emocionant amb dos equips que deixar a banda els problemes econòmics del club per disputar un títol que va ser per al GAM Joventut.

En el lliurament de premis van estar presents el regidor d’Educació, Esports i Joventut, Juan Fernández, i el vocal de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Domingo Parejo. A part, aquest dimecres, el nou alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol, al costa del mateix Fernández, es farà una recepció al consistori badaloní.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies