La localitat del Vallès Occidental de Cerdanyola va ser l’escenari el passat cap de setmana del final de campanya de boccia. El Campionat de Catalunya va posar el punt i final de la temporada amb la disputa de les categories absolut i de promoció d’una modalitat esportiva que visita molt sovint aquesta població en forma d’exhibició.

 
La competició la van disputar entre esportistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) i la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC), Pel que fa als representants de la FCEDF (BC4), el podi va estar encapçalat per Vasile Agache, del boccia Girona Club, seguit d’Àlex Trullas, de l’Associació Sant Cugat, i Pilar Feijoo, Llars de l’Amistat Chessire.

En l’acte de lliurament de premis, així com durant la competició, van estar presents el representant territorial a Barcelona de la Secretaria General de l’Esport, Santi Siquier; l’alcaldessa de Cerdanyola, Carme Carmona; el president de la FECPC, Carles Muñoz, i el director tècnic de la FCEDF, Toni Gañet.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies