El III Memorial Santi Silvas va tancar el passat cap de setmana amb, novament, bona nota. Bona organització, millor nivell sobre la pista i notable resposta del públic. En l’aspecte esportiu, sense novetats. Els caps de sèrie número u van complir les travesses i es van imposar, el suec Stephan Olsson, en categoria masculina, i l’holandesa Jiske Griffioen, en la femenina.  

Tot i arrencar amb un dia de retard per la pluja, amb els pas dels partits es va convertir en una anècdota. Els tennistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) van tenir una discreta actuació. Quico Tur, primer del rànquing nacional, va caure a la primera ronda davant el suec Dan Wallin (7-5 i 6-2), que va arribar fins a semifinals.

En el segon quadre, sense deixar la categoria masculina, la basa de la FCEDF, José Luis Montoya també va caure en el primer enfrontament contra el madrileny Roberto Chamizo (doble 6-3).

En dones, també van córrer la mateixa sort Bàrbara Vidal i Elena Jacinto davant la suïssa Parmila Grangier (6-2, 1-6 i 6-2) i l’italiana Marie Antonie Ortiz (doble 6-3) respectivament.

En l’apartat de dobles, la cosa va millorar. Tur va formar amb l’italià Fabian Mazzei, finalista en individual, i van arribar fins a les semifinals. El campió Olsson i la seva parella, l’holandès Tom Egberink, van ser-ne els botxins i posteriorment van alçar-se amb la victòria. El mateix camí van seguir Jacinto i Vidal. La primera formant amb la valenciana Lola Ochoa, però van perdre a semifinals contra Sabine Ellerbrock i Jordanne Whiley. Mentre que la segona ho feia amb Mauranna Lauro. Griffioen, campiona en individual, i la belga Annick Sevenans van apartar-les de la final. Posteriorment, van guanyar el títol en dobles.

La Fundació Tommy Robredo va ser l’organitzadora del certamen que va comptar amb el suport, entre d’altres, de la FCEDF.      

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies