La selecció catalana va fer història el passat cap de setmana al guanyar el Campionat d’Espanya de seleccions autonòmiques. La localitat madrilenya d’Alcorcon va ser testimoni d’aquesta victòria catalana, la primera del combinat de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF).

 
No només va ser important el triomf sinó la manera d’aconseguir-lo. El debut contra Castelló i Lleó no va tenir història, 81-51. A semifinals davant les Illes Canàries es va patir una mica més, 71-65. Tot i així, el marcador els va valer per arribar a la final. Una final que els va mesurar amb els amfitrions. Madrid també va posar resistència, 65-56.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies