La ciclista de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Raquel Acinas (WC2), va ser la gran destacada en la segona prova de la Copa del Món, disputada el passat cap de setmana a vàries localitats de Segòvia. Acinas es va imposar tant en la prova en línia com en la contrarellotge. Juan José Méndez (MC1) també va signar una actuació destacable assolint la segona posició de la general.

 
La catalana va brillar primer en la lluita contra el cronòmetre, amb 20’55”76. Primer or i el segon en la ruta, després d’aturar el temps en 1h11’42”. Dues primeres posicions que arriben a l’equador de la Copa del Món. L’última cita, al Canadà el mes de juliol, l’afrontarà com a líder de la classificació, empatada a 60 punts amb l’americana Allison Jones.

Méndez tampoc es va quedar enrere. De fet, només una posició. El barceloní va ser segon en la contrarellotge i en la prova en línia. Això el va col·locar tercer a la general amb 52 punts a vuit del subcampió i a 20 del líder, l’austríac Andreas Zirkl.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies