La selecció catalana va segellar una més que notable actuació a la XVII Copa del Rei i Campionat d’Espanya per autonomies. Els palistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) es van fet amb el Campionat d’Espanya en equips de peu i, a més, van ser subcampions en equips. També se’ls va escapar la Copa en favor d’una dominadora Andalusia.  

Les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Reina Elisenda de Barcelona van ser l’escenari de la competició i de l’exhibició de l’expedició catalana. Última prova de la temporada i que de nou es va organitzar de forma conjunta amb la Federació Catalana de Tennis Taula, fent via cap a la integració.

La igualtat va regnar en el certamen i és que el títol català en la modalitat de peu ho van haver de decidir els jutges, recorrent als resultats generals dels partits. I gràcies al major nombre de jocs va donar el títol a Catalunya. D’aquesta manera, va aconseguir defensar el títol amb la renovació del mateix.

En l’apartat individual, també de peu, Jordi Morales va acabar tercer d’una competició dominada pels andalusos. Tanmateix en peu l’aragonès Jorge Cardona va ser el vencedor per davant de l’andalús Jorge Valera. En cadira, el veterà Manuel Robles va superar el seu compatriota Roberto López a la final.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies