El pròxim cap de setmana, a Eivissa, se celebra el Campionat d’Espanya de tir amb arc. Tot i la coincidència amb la celebració d’una de les grans cites de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), els Jocs Catalans, no evitarà que els grans representants de la FCEDF s’ho perdin.  

Sergio Llamas
, Agustí Cubero, Jesús Valladolid, Eugeni Fernández i Joan Valls en seran els abanderats. Tots ells han preparat el seu assalt a dita competició, concursant en diferents participacions arreu de Catalunya aquest passat cap de setmana. Els més destacats han estat Llmas i Fernández segellant les millors marques personals. El primer, en arc recorbat, ha sumat 539 punts (265/274) i el segon, 594 en arc compost (299/295).

Aquest bon paper els han permès agafar punts en la travessa de favorits als metalls a les Illes Balears. Altres destacats han estat, Cubero amb 438 (230/203). Per la seva part, Valladolid ha mostrat valentia, però segueix arrossegant problemes físics que no l’han permès estar al cent per cent.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies