Els tiradors Miquel Esparch i Miquel Orobitg han estat els guanyadors del XVI Campionat de Catalunya de tir olímpic, celebrat aquest cap de setmana a Polivalent de l’Estartit. Esparch ha vençut en pistola pneumàtica amb 533 punts i Orobitg en carrabina pneumàtica amb 552 punts.  

El denominador comú dels dos victoriosos ha estat la diferència que han demostrat amb la resta de participants. Miquel Esparch ha obtingut 83 punts de marge sobre Dámaso Rovira 197. L’altre Miquel, l’Orobitg ha estat 65 punts per sobre d’Antonio Rodríguez, mentre que 140 sobre Pau Fernández, tercer classificat.

La competició havia d’estar composada per vuit jugadors, però una baixa de darrera hora ha deixat el llistat de participants en set. Al llarg de la competició i per al lliurament de premis hi ha estat presents, el president del Consell Municipal de l’Estartit, Eduard Vila, i el regidor d’Esports de l’Ajuntament de l’Estartit, Benet Amat  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies