Després de la bona actuació el XXI Campionat d’Espanya, en el què Quico Tur va revalidar el títol estatal, estrenarà aquest guardó a Osca. La localitat aragonesa celebra aquest cap de setmana el VI Open Ciutat d’Osca. Una competició que comptarà amb cinc catalans en concurs amb Tur al capdavant.

 
Al costat del tennista barceloní quatre representants més de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF). Jordi Vilaseca, Ubald Ratés, Xavier Murillo i Anna Gilabert com a única fèmina en l’expedició i de l’edició. El nivell de l’Open el posaran el català Tur, cap de sèrie número u, i el número dos del rànquing nacional, el gallec Martín Varela.

De fet, molts dels participants al Campionat d’Espanya, celebrat a Saragossa, no molt lluny d’Osca, tornaran a veure’s les cares en aquesta regió d’Aragó com els locals Carlos Pina o Miguel Tena.

El rànquing, empremta catalana     
La disputa d’aquest torneig ha coincidit amb la publicació del rànquing nacional i els dos puntals de la FCEDF, Quico Tur i Bàrbara Vidal segueixen comandant la classificació. Si bé, Tur amb major diferència (2.215 punts pels 1.311 de Daniel Caverzaschi). Vidal compta amb 94 punts de marge sobre la valenciana Lola Ochoa i 97 sobre la també catalana Elena Jacinto. Les pròximes cites posaran més emoció al rànquing.

Un altre dels fets destacats ha estat la pujada de José Luis Montoya. S’ha posat 15è, tenint a tir la 14a plaça que ocupa, precisament, l’aragonès Tena.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies