La Divisió d’Honor afronta els últimes dies de la temporada 2010-2011. El passat cap de setmana es va disputar la 21a jornada, la penúltima, i, per tant, dies de comiat. El FC Barcelona UNES Sant Feliu es va acomiadar del Palau d’Esports Juan Carlos Navarro enfrontant-se contra el CD ONCE Andalucia (59-66), mentre que el GAM Joventut va disputar el darrer partit fora de casa davant el Lagun Aro Bilbao BSR (53-51), un matx de clar color verd-i-negre, però que va embogir en el tram final.

 
Tot apuntava a que el GAM segellaria la segona victòria de la campanya. A la pista basca dominaven plàcidament els catalans i a la represa la diferència màxima era de 18 punts. Poc a poc, la renda es va anar escurçant, tot i que seguia sent suficient per no patir. Tanmateix, en el darrer parcial va començar la bogeria, l’eliminació del verd-i-negre Mena, uns dels destacats del GAM, va ser un ingredient més de la remuntada.

Un parcial de 14-0 en tres minuts i li va permetre posar-se per davant, per primer cop en tot el partit. El Lagun, però, va haver de treballar per mantenir aquesta condició. S’entraven en els últims segons i el GAM Joventut estava per davant, però el local Juanjo va anotar per posar la sentència: 53-51. Els badalonins tindran l’última oportunitat de sumar un triomf a casa contra Las Palmas de Gran Canaria, el darrer matx del curs.

El Barça, per la seva part, va veure com amb el pas dels minuts el partit es decantava cap el cantó andalús. L’enfrontament va arrencar molt igualat i amb uns blaugrana molt endollats. Però en el tercer quart, el CD ONCE Andalucia va endegar el camí cap el triomf obtenint una diferència que va saber mantenir fins al final.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies