Una onzena de tennistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) estaran XXI Campionat d’Espanya, que se celebrarà des d’aquest divendres i al llarg del cap de setmana. Vuit en categoria masculina i quatre en femenina. Tots ells capitanejats per Marina Bronchales. Novament, els dos caps visibles i caps de sèrie número u seran Quico Tur i Bàrbara Vidal.

 
De l’onzena d’escollits, set són homes i dels que hi aniran, a part del barceloní i màxim favorit al guardó, també hi ha, sense abandonar la primera categoria, José Luis Montoya. En la segona, es produeix el gran desplegament, Pablo Martínez, Francesc Prat, José Coronado, Ubald Ratés i Xavi Murillo. Hi ha hagut una baixa de darrera hora, la de Josep Oriol Tortosa 

En fèmines, les catalanes copsen la categoria sent quatre de les sis participants. Bàrbara Vidal és la número u, juntament amb Anna Gilabert, Nadia Goyeneche i Maria Torres.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies