El palista de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Jordi Morales (C7), es va penjar una medalla d’or el Dutch Open 2011, disputat el passat cap de setmana Rotterdam (Holanda). Morales va ser el més destacat de l’expedició espanyola que va viatjar a la ciutat holandesa.

 
Morales
va tancar un concurs en individual excel·lent. Va arribar com a primer al quadre final i a la final es va desfer per un còmode 3-1 del britànic William Bayley, botxí del madrileny Álvaro Varela, que finalment es va penjar el bronze. Els dos únics metalls que va conquerir la selecció estatal a Rotterdam.

En dobles, l’esparraguerí va formar amb Alberto Seoane. Ambdós van tancar la primera fase de manera impecable com a primers de grup, però en la primera ronda van caure davant els xinesos Chen Chao i Keli Liao.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies