El Dia de Sant Jordi va ser motiu de celebració per a la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) per dos motius, la pròpia diada de Sant Jordi i la celebració, a Sant Cugat, del
World Dance Sport i el Combi Latin en cadira de rodes. Una nova modalitat que va quallant i es va estrenar amb la celebració d’aquest certamen a la localitat vallesana, que es va bolcar i va omplir les grades del Pavelló Municipal d’Esports.

 
Un total de 12 parelles de Catalunya, la gran majoria, una d’Israel i una altra de Polònia, que finalment va vèncer, van ser els protagonistes de la vetllada. El públic va acompanyar i complementar l’organització d’un acte que va ser escenari d’altres categories.

Si la resposta de la gent va ser notòria, també la de personalitats que va estar encapçalada per l’alcaldessa de Sant Cugat, Mercè Conesa. Aquesta competició és un punt més del conveni que la FCEDF i la Federació Catalana de Ball Esportiu (FCBE) van signar l’octubre passat per tal de difondre aquesta modalitat esportiva amb un treball plegats.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies