La tennista de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Elena Jacinto, va signar una gran actuació a l’Open Israel ITF2. La catalana, recent arribada de disputar el Màster Nacional a Andalusia, on es va quedar a les portes del triomf, va tornar a quedar-se a prop de la victòria final. No obstant això, es va refer i es va endur el dobles, formant parella amb Cristhine Shoenne, botxí de Jacinto en individual.
 
Elena Jacinto era la cap de sèrie número 2 i la gala la número u. Per tant, tot estava predestinat a trobar-se en la final. Així va ser. Primer, però, es va desfer de la local Nova Zafrani, que es va retirar i el mateix li va succeir a semifinals. En aquest ocasió va ser la també local Natalie Liberman. El triomf li va arribar en la modalitat de dobles. Formant dupla amb la francesa Shoenne.

No va estar sola a terres de l’orient mig. Quico Tur va ser l’altre representant català. El barceloní, no obstant, no va poder reeditar l’èxit de l’any passat. Tur va quedar fora a quarts de final. L’holandès Tom Egberink, número 14 del món i cap de sèrie número 2, va deixar-lo fora per 6-2 i 6-0. Prèviament, el català s’havia desfet del israelià Genadi Kohanov pel mateix resultat.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies