Ja està. La temporada per al CB Mifas Esplais va acabar el passat cap de setmana. A més, els de Castelló d’Empúries es van acomiadar a casa i guanyant el darrer partit de la fase d’ascens. No hi va haver sorpreses i els gironins hauran d’esperar al pròxim curs per tornar a provar d’ascendir de categoria. Enguany, només un punt els ha separat. Les dues derrotes contra l’Alcorcon han pensat massa.

 
El Mifas va dir adéu amb una àmplia i fàcil victòria contra CDB Cocemfe Oretania Puerto Llano 2011, 65-29. Domini total local i que va servir per sumar 16 punts en una fase d’ascens notable, només dues desfetes contra els madrilenys. En els altres quatre partits triomfs. Fins i tot va trencar la imbatibilitat del Mupli Palència.

A la Divisió d’Honor, el FC Barcelona UNES Sant Feliu va avançar el matx de la 19a jornada. Els blaugrana, ja salvats, només van aguantar un quart. En el segon, el Mideba Extremadura va començar a ampliar la distància i va quasi deixar decidit el partit. Els extremenys van ser molt superiors.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies