L’esquiadora de la Federació Catalana de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Úrsula Pueyo, s’ha imposat en l’eslàlom, l’eslàlom gegant i el gegant del Campionat d’Espanya, que s’ha celebrat de l’11 al 13 d’abril al Pas de la Casa. Pueyo ha vençut en les modalitats que ha competit de la categoria de peu. Edu Carrera ha estat l’altre gran destacat amb el triomf a l’eslàlom gegant i al gegant.

 
El primer títol ha caigut en l’eslàlom, Pueyo ha signat un temps d’1’58”12. Un bon cronòmetre que li ha valgut el campionat, tot i ser l’única participant. En la mateixa jornada, també en peu, Codina ha segellat el seu triomf en l’eslàlom. En cadira, Carles de Albert s’ha quedat lluny del podi, cinquena posició. La gran absència al Campionat ha estat la de Jacob Guilera.   
 
En l’eslàlom gegant, ha repetit èxit i, aquesta vegada, amb competència. L’esquiadora de la FCEDF ha estat minut i mig més ràpida que Alicia Grijelmo. Carrera ha estat el vencedor en categoria masculina (1’59”29). Un altre català, Carles Codina, s’ha quedat a prop, a catorze segons de l’or.

Per últim, en el gegant, han prosseguit els èxits. Pueyo (2’09”41) ha continuat per davant la basca Grigelmo. Aquest cop, però per sota del minut. Carrera ha afegit el seu or al seu palmarès a la competició (1’52”31). Codina s’ha tornat a quedar per darrera, a 40 segons. En la modalitat de cadira, Pedro Martínez ha acabat segon (2’23”52) i de Albert s’ha quedat molt a prop d’estar al seu costat. Ha estat quart a poc més de nou segons del bronze.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies