La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) ha estat condecorada en els XII Premis Gimm. Aquest dimarts 12, a Mataró, s’ha celebrat l’acte de lliurament dels esmentats guardons que han reconegut la FCEDF amb el Premi a la Institució per la seva tasca de divulgació i promoció de l’esport adaptat. Un acte que ha comptat amb la presència del president de la Generalitat de Catalunya, Artur Mas.  

El mandatari català ha presidit una vetllada que ha premiat les accions i els exemples de bones pràctiques que es fan des de diferents sectors socials en favor del col·lectiu de persones amb discapacitat física. A la cita hi ha estat presents l’actual president de l’ens federatiu. Josep Giménez, i el seu predecessor, Josep Lluís Amador.
 

Entre els mèrits assenyalats a l’ens federatiu s’ha destacat el programa esportiu ‘Hospi Sport’, gestionat des de l’any 1992 i que mitjançant l’esport introdueix en aquest món a persones amb mobilitat reduïda per tal d’aconseguir la normalització social.  

A part de la FCEDF, també s’ha premiat una empresa, BJ Adaptaciones; un mitja de comunicació, Ràdio Estel pel programa Catalunya sense barreres, i una persona, Isabel Palomeque per la seva obra Alta sensibilitat. Mas ha estat l’encarregat de repartir els guardons, juntament amb, entre d’altres, el conseller de Benestar Social i Família, Josep Lluís Cleries, i l’alcalde de Mataró, Joan Antoni Baron.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies