El FC Barcelona UNES Sant Feliu ha tornat a guanyar en la 18a jornada de Divisió d’Honor. Una patida victòria contra el Clínica RIncón Amivel (51-53). El penúltim classificat de la competició. El triomf blaugrana ha donat un cop de mà en la lluita per la salvació del GAM Joventut, que segueix immers en els mals resultats i ha caigut contra l’ONCE Andalucia (62-37). 

Els blaugrana han agafat la directa i estan signant una molt bona segona part de temporada. L’UNES s’ha col·locat novè i a només un punt d’optar a arribar a la sisena posició. A més, la victòria contra el Amivel, tot i ser molt ajustada, permet que els badalonins encara puguin deixar la cua de la taula.

Això sí, el temps estreny i a falta de quatre jornades, els tres punts poden ser una muntanya massa alta. Matemàtiques en mà encara hi ha opcions. I és que els verd-i-negres han tornat a signar una pobre jornada, han caigut de 25 a la pista del ONCE Andalucia.

El Mifas obté una victòria estèril
A falta d’una jornada per al final en la fase d’ascens a Divisió d’Honor B ja hi ha dos equips que han assolit la pujada de categoria: Mupli Palència i Alcorcón. El CB Mifas Esplais ha viatjat, precisament, fins a la localitat castellana i ha vingut amb una gran victòria (49-73). Tanmateix, un triomf que no ha servit per a res, ja que el quadre madrileny ha estat qui acompanyarà els lleonesos.

Les desfetes contra els madrilenys, tant a Alcorcón com a Castelló d’Empúries, han acabat passant factura. No obstant, els catalans encara podran acomiadar-se de la temporada la pròxima jornada en l’enfrontament contra el CDB Cocemfe Puerto Llano 2011 i amb el valor d’haver estat l’únic quintet capaç de guanyar el Palència i, a més, en dues ocasions.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies