La mateixa pel·lícula que l’any passat. El I Master Nacional Andalucia Tennis Experience, disputat aquest cap de setmana a Marbella, s’ha resolt igual que el 2010. És a dir, títol per a la valenciana Lola Ochoa després de guanyar a la final la catalana Elena Jacinto. Aquest cop, però, el guió ha estat diferent. Ochoa ha hagut de suar contra una combativa Jacinto, que ha venut molt cara la victòria: 7-6 i 7-5.    

La gran favorita, tot i ser cap de sèrie número dos, ha complert amb els pronòstics i el seu pas fins a la final contra la cap de sèrie número tres del torneig ha estat molt planer, ja que en quarts de final s’ha desfet per un doble 6-0 d’una altra catalana, Nadia Goyeneche. El mateix resultat que a semifinals contra la canària Paloma Oñate.

La marxa de Jacinto no ha estat tan plàcida i és que en semifinals ha disputat un matx llarg davant la catalana i cap de sèrie número u Bàrbara Vidal (7-5 i 6-2). També contra una catalana ha fet front en quarts de final, María Torras (6-0 i 6-1).   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies