Els esportistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), els de la Federació Esportiva Catalana de Paralítics Cerebrals (FECPC) i els de la Catalunya Nord han començat una relació per disminuir la distància i endegar una col·laboració conjunta. Aquest cap de setmana, a Saint Cyprien, s’organitzarà la primera trobada amb esportistes d’ambdós territori.

 
El passat dimecres així ho van segellar en un acord el president de la FCEDF, Josep Giménez; la representant da Girona de la FECPC, Maria Sáez, o la presidenta del Departament d’Esports del Comitè Handisport de Saint Cyprien, Christine Onderka, entre d’altres. La finalitat és intensificar els contactes entre esportistes d’aquest col·lectiu de la Catalunya Nord i del Principat, especialment dels gironins. 

La primera cita, que tindrà lloc aquest cap de setmana, constarà d’exhibicions de tir amb arc, esgrima, tennis taula, tennis, tir olímpic, slàlom, bàsquet en cadirat de rodes (modalitat 3×3), canoa, caiac, parapent i tir amb sarbatanes. La idea és que el pròxim any, la reunió tingui lloc a Catalunya, concretament per terres gironines.

El president de la FCEDF, Josep Giménez, fent el seu parlament

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies