El passat cap de setmana es va disputar, a Baqueira Beret, el Campionat de Catalunya d’esquí alpí adaptat i que també va ser modalitat Open, amb la qual cosa la participació va ser de 16 participants. La Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) va aportar la meitat dels inscrits, mentre que la resta van arribar de les federacions basca, aragonesa, andorrana, valenciana, gallega i tres esquiadors de la madrilenya.

   
Els catalans van dominar la categoria de peu amb Úrsula Pueyo en l’apartat femení i Edu Carrera i Jacob Guilera en el masculí. En la primera prova, el gegant i en la modalitat de cadira, el triomf va ser, en homes, per al madrileny Jorge Jiménez. Per darrere va quedar el català Pedro Martínez (1’42”09). En dones, també una madrilenya va vèncer, Irene Villa. Fins a la tercera plaça no es va veure a la primera catalana, Sandra Cavallé (2’03”40).

En la de peu, les coses van canviar. Pueyo va guanyar aturant el cronòmetre en 1’37”55, signant un parell descens amb la també catalana, Ainhoa Cardet (1’39”96). En categoria masculina, Carrera va quedar per davant de Guilera. Però el podi va ser plenament català, amb l’entrada de Carles Codina.

En l’eslàlom, a la segona jornada, en cadira, el millor classificat va ser Pedro Martínez, segon amb 2’14”90. En peu, l’única participant fèmina, Úrsula Pueyo i, per tant, va ser la millor. En homes, Guilera es va refer del segon lloc del gegant i va aconseguir la primera plaça amb un temps de 1’45”51. Per darrere va quedar un altre català, Carles Codina. 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies