La selecció catalana de powerlifting va encetar, el passat cap de setmana, el calendari del Campionat d’Espanya de l’especialitat i ho va fer a Ferrol (Galícia) amb bones sensacions i moral de cara a la següent prova, que se celebrarà a Lleida, en el marc dels IV Jocs Catalans. El combinat català el van representar, sota la tutela de Josep Camats, Alfonso Romero i Montse Alcoba.

 
La primera prova de la competició va servir per posar-se a prova. Romero així ho va fer. Des de bon principi va buscar el rècord d’Espanya en la categoria de ­+100 kg. No obstant, va signar tres intents nuls i que els ajornés per a la capital del Segrià. Alcoba, per la seva part, va ser la millor en la seva categoria, de 82’5kg, i en segona en absoluta.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies