En els tres dies de competició a les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa tot ha estat perfecte. Tot ha acompanyat. Fins al comiat, aquest diumenge, ni la pluja s’ha volgut perdre el XXI Campionat de Catalunya Open de tennis en cadira de rodes “In Memòriam Oliver Puras”. Un certamen que en el primer quadre ha complert tots els pronòstics i Quico Tur ha tornat a guanyar. Una competició en la què no tots els caps de sèrie han complert amb aquest rang.
 

Tur
ha dominat amb ma de ferro i no ha cedit cap set en tot el campionat. Pel fet de ser el cap de sèrie número u ha passat directament a quarts de final, igual que el número 2, Martín Varela, que a la postra ha estat el seu rival a la final. Juan Gutiérrez ha estat el rival del barceloní a quarts, després de superar José Coronado (6-0 i 6-1). El de Sant Andreu ha enllestit ràpid, 6-2 i 6-0.

En semifinals, Cristian Mira, que ha apartat del camí Juanjo Rodríguez (6-4, 5-7 i 6-4), cap de sèrie número 4, en vuitens de final i a la següent eliminatòria a Josep Lluís Montoya (6-2 i 6-1). Tur ha resolt amb un doble 6-2 contra Mira, la sensació del torneig. A la final, l’ha esperat que Varela que també ha arribat sense perdre cap set i superant, entre d’altres, Carlos Pina, el cap de sèrie número 3, per 6-0 i 6-4.

La final, deslluïda per la pluja, havent-la de jugar sota sostre i a quatre jocs per set, se l’ha endut Quico Tur per 4-0 i 4-2. La climatologia, però, no pot amagar tota la feina, i molt bona, i l’alt nivell vist al llarg dels dies. En el mateix quadre, però a la consolació, la victòria ha estat per a Rubén Pérez, víctima de Montoya a vuitens de finals. Com a número 2 s’ha imposat al número u, Juanjo Rodríguez (3-6, 4-2 i 4-2).

Tur, però, no només ha vençut en individual, també en dobles. El de Sant Andreu, igual que tot sol, ha format parella amb Montoya i ha signat una competició excel·lent, també sense cedir cap set. La dupla s’ha jugat el guardó contra, precisament, Varela i Pérez (4-0 i 5-3). Josep Raurich, campió individual del segon quadre, i Jordi Torne han estat els rivals de quarts de final (6-2 i 6-3). Pina i Gutiérrez, caps de sèrie número 3, a la final (6-1 i 6-2).

En el segon quadre, Raurich ha guanyat el títol, després de desfer-se a la final de Jordi Vilaseca (4-1 i 4-2), número 4. Sense ser dels favorits ha anat superant eliminatòries, Patxi Fadrique (doble 6-1), número 3; després, Torné (un altre doble 6-1) i a semifinals amb Bàrbara Vidal (6-4 i 6-0).

En consolació del segon quadre, Francesc Prat ha estat el vencedor guanyant a la final el gran favorit, Juan Cerveró (5-3 i 4-1).    

*Si cliqueu en les parts subratllades descarregareu els resultats del campionat*

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies