El XXI Campionat de Catalunya Open de tennis en cadira de rodes ‘In Memoriam Oliver Puras’ tot un rècord de participants i de cartell. En total, una trentena de tennistes entre el primer i segon quadre que desfilaran, per segon any consecutiu, per les instal·lacions de l’Atlètic Terrassa aquest cap de setmana. Al capdavant de tot aquest grup hi estarà el número u català i espanyol, Quico Tur.

 

Ell serà l’abanderat d’un total de 18 catalans que prendran part del certamen. Tur serà cap de sèrie número u al primer quadre i accedirà directament, igual que el número 2, Martín Varela, a quarts de final. El vencedor del partit entre el català José Coronado i el gallec Juan Gutiérrez se les veurà amb el veí de Sant Andreu. Els caps de sèries número 3 i 4 seran l’aragonès Carlos Pina i el riojano Juanjo Rodríguez respectivament. Cartell de luxe, que només, per posar un però, falta l’altre gallec de renom, Àlvaro Illobre.
La presentació del campionat amb (d'esquerra a dreta), el coordinador de tennis de la FCEDF, Xavier Fernández; el regidor de l'Ajuntament de Terrassa, Xavier Martin; el president de l'Atlètic Terrassa, Josep Maria Biosca, i el president de la FCEDF, Josep Giménez.
A part d’aquests també hi haurà, entre d’altres, els catalans Josep Lluís Montoya i Cristian Mira, que precisament se les veurà amb Rodríguez en l’aparellament de vuitens de final. En el segon quadre, la més destacada és Elena Jacinto, cap de sèrie número 2, i que es jugarà el passi a quarts davant el també català Francesc Prat. És en aquesta categoria en la que hi ha major representació catalana, dels 16 jugadors, una dotzena són de Catalunya. El cap de sèrie número u és l’aragonès Juan Cerveró, mentre que el 3 i 4 el basc Patxi Fadrique i el català Jordi Vilaseca respectivament.

Cal recordar que la principal novetat d’enguany era el canvi de data de celebració de la competició, ja que normalment s’organitzava cap a principis de maig, coincidint amb el pont del Primer de Maig. La disputa de la Copa del Món i d’altres tornejos per Espanya va obligar a replantejar el calendari i tot i així, el nivell no ho ha notat. Tot el contrari. Ara només queda que el públic respongui i posi banda sonora al XXI Campionat de Catalunya Open de tennis en cadira de rodes ‘In Memoriam Oliver Puras’.

*Si cliqueu en les parts subratllades descarregareu el quadre de competició*

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies