El CB Mifas Esplais reprenia l’activitat el passat cap de setmana, després que dues setmanes enrere hagués trencat la imbatbilitat del Mupli Palència i hagués presentat candidatura a l’ascens. És a dir, bon descans per pair l’èxit. I la tornada a la competició no va passar factura els de Castelló d’Empúries. A més, van jugar a fora contra el CDB Cocemfe Oretania Puerto Llano 2011 i van guanyar i de manera còmode (41-67).

 
El Mifas no va acusar un excés de confiança després de la bona victòria amb els castellans. Els de Puerto Llano van ser un escull més senzill i el triomf els va valer per deixar, pràcticament, descartat un equip de cara l’ascens. Un ascens que se li posa molt de cara els catalans.

Amb 11 punts està empatat amb el Palència, que té un partit menys, i a un del que ara és líder, AMA Alcorcon (12 punts). De ben segur, entre aquests tres conjunts es disputaran l’ascens de categoria.

A Divisió d’Honor el Barça rep un correctiu
A Divisió d’Honor la 16a jornada va tornar a repetir-se la mateixa història de la temporada, derrota dels dos catalans: GAM Joventut i FC Barcelona UNES Sant Feliu. Cal remarca la que van els blaugrana a la pista del Fundación Grupo Norte (105-38). Una autèntica exhibició dels val·lisoletans davant un quintet barcelonista que va oferir moltes facilitats. D’aquí els quasi 70 punts de diferència.

Els verd-i-negres, per la seva part, van tornar a perdre, però de diferent forma. Els badalonins van jugar contra el líder, CD Fundosa ONCE i a casa seva. I malgrat tot van oferir oposició i els locals van haver d’esforçar-se per apuntar-se els punts per un marcador de 64-49. Les coses no canvien a la classificació, el GAM segueix cuer a dues victòries de la salvació i l’UNES pràcticament salvat.    

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies