L’esquiador de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Jacob Guilera, s’ha penjat dues medalles de bronze a la Copa d’Europa en la modalitat de peu, disputada fins la setmana passada a La Molina. El Ripollès ha pujat en les dues úniques proves, eslàlom i eslàlom gegant, que s’ha celebrat a l’estació cerdana.

 
Guilera ha encetat el seu medaller amb l’eslàlom. A poc més de dos segons s’ha quedat de la plata, amb un temps total de 1’26”57. Amb una gran primera màniga, ha signat el tercer lloc (44’90), però en la segona ha perdut pistonada amb els esquiadors capdavanters (41.67).

L’altre medalla, en la darrera jornada, un nou bronze en l’eslàlom gegant. El de Ripoll, aquesta vegada, va anar de menys a més. En el primer descens, es va col·locar quart (53.72) i en el segon parcial (58.02) va millorar per acabar al podi, amb un temps total d’1’51”74.

A part de Jacob Guilera, també van estar-hi presents dos esquiadors més de la federació, Ürsula Pueyo i Pedro Martínez. Pueyo¸en la modalitat de peu d’eslàlom, va acabar quarta, molt allunyada del podi. A l’eslàlom gegant, va endarrerir-se una mica més i va acabar a la vuitena plaça. Martínez, per la seva part, i en la categoria de cadira, va acabar cinquè i desè en l’eslàlom i l’eslàlom gegant respectivament.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies