Un cop mes l’aigua va fer presencia a Badalona i les goteres van inundar el Pavelló.  

 El Comitè de Qualitat de la FCEDF es trobava present al Pavelló de Montigalà que gestiona la pròpia Federació celebrant una reunió, però en comptes d’això es van haver de posar mans a l’obra per eixugar l’aigua que s’escampava per tot el parquet amb el risc de deteriorament corresponent, però això no va ser problema per la cúpula de la federació que sense caure-li els anells es van posar motxo en ma fent equip a assecar el tolls de dimensió considerable. Però més enllà d’ofegar-se (mai millor dit) davant l’adversitat, va resultar útil per donar suport al Director de la instal·lació davant aquesta situació i va ser una sobrevinguda activitat de team-building, i comprendre mútuament els problemes dels diferents departaments de la federació. Veure la pista plena de cubells va ser una imatge representativa del mal estat de la coberta, que la federació ha reivindicat des de l’inici de la concessió al 2003, sense que l’Ajuntament de Badalona hi hagi posat ni solució ni tan sols interès. No obstant això, aquesta imatge va servir per fer-se càrrec de la situació i veure directament un problema que ja era conegut pels informes presentats en junta en varies ocasions. Arribats al límit la federació es troba amb l’obligació de posar-hi remei, doncs a fi de comptes som responsables de tot el que pugui passar a l’interior de la instal·lació, i a data d’avui ja ha iniciat les gestions escaients per tal de resoldre la situació.  Dimarts 15 de març de 2011 

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies