Domini inqüestionable. Aquesta pot ser la millor definició del pas de Catalunya pels XLV Campionats d’Espanya, disputats el passat cap de setmana a Màlaga. I bona mostra d’aquesta afirmació van ser les medalles amb les quals van tornar, un total de 42. Quatre ors per equips i 26 a nivell individual. A més de les vuit plates i quatre bronzes. Tot un èxit.

 
A més, aquests metalls van arribar acompanyats de rècords d’Espanya. Però si es parlen de rècords, una menció especial es mereix Jose Maria Alcaraz (S9). El del CN Terrassa va signar un rècord del món 2.03.29, rebaixant més d’un segon el registre de l’australià Matthew Cowdrey. Les marques signades a la localitat andalusa van servir per establir mínimes per al Campionat d’Europa de Berlín d’aquest mes de juliol. Un total de vuit ja van aconseguir el passi, Jesús Collado, David Leveq, Alcaraz, Sarai Gascón, Miguel Luque, Júlia Castelló, Álvaro Bayona i Núria Márquez.

La llista per al Campionat d’Espanya va ser Gascón, Luque, Collado, Víctor Villanueva, Alcaraz, Castelló, Giralt, Alejandro Flores, Álvaro Bayona, Ivan Fernández, Levecq i David Bach. En promeses van ser-hi Núria Marqués, Pau Majó, Oscar Salgueiro, Albert Martínez, Sohaid Essaban i Ana Maria Montero.

L’expedició catalana va aixecar totes les admiracions a la competició. I és que la dotzena de nedadors en categoria absoluta i els sis promeses van ser els millors i van propiciar que Catalunya acabés amb 435 punts. Molt lluny, però molt es va quedar Andalusia, segona, amb 286. 

Si fas un clic aquí descarregaràs els resultats d'aquesta àmplia victòria catalana.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies