El FC Barcelona UNES Sant Feliu ha complert amb aquell refrany: ha matat dos pardals d’un tret. I és que els blaugrana han guanyat un rival directe per al descens, Lagun Aro Bilbao (70-57) i, a més, han donat un cop de mà al GAM Joventut que encara està opcions de salvar la categoria, només el separen tres punts. Els badalonins han caigut a casa contra l’Aldasa Amfiv (41-68). Les cinc últimes jornades prometen ser d’infart.  


L’UNES
ha vençut els bascos, fent valer la seva qualitat sobre un quadre que ha estat millor en el primer temps. A la represa, els locals han jugat la seva basa i en un impressionant parcial de 25-9 han finiquitat el matx. Massa marge i els visitants han quedat tocats i no han pogut neutralitzar el joc blaugrana. 

A Badalona, el GAM ha tingut l’oportunitat de guanyar i és que davant ha competit contra un rival que feia moltes jornades que no coneixia la victòria. El quintet vigués ha sabut mantenir el rigor i la seriositat i després d’una arrencada igualada, abans del descans s’ha posat per davant (20-30). Una diferència salvable, però que en el tercer parcial s’han evaporat. Els gallecs han anat a per feina i només han permès anotar deu i onze punts als verd-i-negres al tercer i quart quart respectivament.  

La desfeta deixa més enfonsat el GAM però el triomf de l’UNES contra el Lagun Aro, que té a tres punts, obre una escletxa a l’esperança, ja que els catalans s’enfrontaran d’aquí a quatre jornades (la 21a). Els blaugrana, per la seva part, confirmen la permanència i s’estalvien patiments en les cinc jornades que resten 

El Mifas dinamita les opcions d’ascens
Altre cop, l’AMA Alcorcon ha esgarrat la festa. El CB Mifas Esplais ha afrontat, aquest cap de setmana, la revàlida per aconseguir l’ascens a Divisió d’Honor B. Els madrilenys han tornat a guanyar (39-78). Aquest cop a Castelló d’Empúries, on els catalans havien trencat la imbatibilitat del líder Mupli Palencia.  

Aquest cap de setmana s’ha endegat la segona volta de l’ascens a Divisió d’Honor B. El Mifas ha deixat passar el bitllet a l’ascens, altre cop contra l’Alcorcon, que ja va esgarrar la festa en l’arrencada d’aquesta fase. Amb aquesta derrota, els gironins ja no depenen d’ells mateixos i necessiten guanyar els dos partits restants, un d’aquests contra els palentins.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies