Resten tot just onze dies per celebrar els XLV Campionats d’Espanya, que s’organitzaran de l’11 al 13 de març a Màlaga. Entre els 175 nedadors que hi prendran part, la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) hi estarà present amb el bo i millor de la natació. A part dels consagrats i estrelles també hi haurà un forat per a les promeses en el XIII Campionat d’Espanya màster i promeses. En total una dotzena de categoria absoluta i mitja dotzena de promeses viatjaran carregats d’il·lusió a la localitat andalusa.

 
L’staff tècnic, format per Ricardo Blanco, Jorge Garcia, Susana Sevillano i Maria Folgado, comptaran amb els millors i que estan en plena forma i és que molts arriben pels seus èxits al Campionat de Catalunya, que es va disputar a principis de febrer a Badalona. Sarai Gascón i Miguel Luque van ser els millors en aquest certamen i Joan Giralt i Núria Marqués en categoria absolut jove.

Una competició que donava els últims bitllets per a l’estatal de Màlaga i que va comptar amb una seixantena de nedadors. La llista per al Campionat d’Espanya, però, tot i estar encapçalada per Gascón i Luque també la composen Jesús Collado, Víctor Villanueva, Jose Mari Alcaraz, Júlia Castelló, Giralt, Alejandro Flores, Álvaro Bayona, Ivan Fernández, David Levecq i David Bach. Cares noves i d’altres que aterraran a Andalusia amb el cartell de favorits.     

Però si els grans ja tenen cert renom el que venen per darrere aspiren a fer el mateix. Marqués, Pau Majó, Oscar Salgueiro, Albert Martínez, Sohaid Essaban i Ana Maria Montero. Per si la motivació no fos prou per aquest elenc de grans esportistes, la cita serà de caire internacional i les marques, per tant, seran vàlides per al Campionat d’Europa que se celebrarà al juliol a Berlín.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies