Els equips catalans de Divisió d’Honor i 1a Divisió fase d’ascens han signat una jornada negra. Tots han perdut els seus compromisos. En la 14a jornada, el GAM Joventut s’ha enfonsat una mica més després d’una injusta derrota contra el Mideba Extremadura, després de barallar-se i barallar-se per capgirar un partit que sempre ha anat pel darrere. El FC Barcelona UNES Sant Feliu també ha caigut però contra el CID Casa Murcia Getafe i de manera més contundent. Per últim, el CB Mifas Esplais ha endegat l’ascens amb una derrota a domicili, a la pista de l’Alcorcón.


Els badalonins viatjaven a Badajoz amb l’objectiu de tornar amb el triomf i començar a alçar el vol. A més, haguessin implicat un equip més en la lluita pel descens. I així ho han fet i és que la lluita ha estat la millor arma dels catalans contra el Mideba. Tot i no aconseguir manar al marcador, però mai diferències superiors al cinc o sis punts. Les retallades i distanciament posterior dels locals ha estat la tònica al llarg del matx fins que en els últims instants, a menys d’un minut per la botzina final, retallen vuit punts i es col·loquen a dos punts. Falta temps per donar la volta, que hagués estat just pel desplegament i entrega verd-i-negre.

Els blaugrana també han jugat fora i menys història ha tingut el seu compromís a Getafe. Els CID Casa Murcia Getafe sempre ha estat per davant, un gran segon quart i un darrer esplèndid dels madrilenys el ha servit per guanyar de forma autoritària la desena victòria del curs. L’UNES baixa unes posicions per l’escalada del Mideba Extremadura, encara segueix amb un coixí  de punts importants, però no val a badar.

El Mifas comença amb mal peu
El CB Mifas Esplais ha estrenat el camí a l’ascens a Divisió d’Honor B. L’arrencada, però, no ha estat satisfactòria. Els catalans han cedit en a la pista del AMA Alcorcón per 68-55. Un matx trepidant i que deixa encara les possibilitats obertes i amb la bona imatge d’haver sumat un resultat més positiu.

Els empordanesos segueixen tercers, tot i que els madrilenys els passen per davant. I és que l’Alcorcon havia arribat a la fase d’ascens en la mateixa situació que els catalans, partint amb sis punts.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies