El Tir Arc Olesa (TAO) té un nou president. Un mandatari que, en principi, desenvoluparà la seva tasca els pròxims sis anys. Francesc Altarriba Garcia ocuparà el càrrec, després que el procés electoral desemboqués només amb la seva candidatura. Altarriba agafarà el relleu de Domènec Paloma, president els últims quatre anys.


El nou mandatari és un dels primers socis de club i que ha tingut el tir amb arc com el seu esport predilecte. Al TAO ha estat arquer, monitor i federatiu i ara és el president del comitè de base de la Federació Catalana de Tir amb Arc (FCTA).

Entre els seus objectius és donar impuls a l’esport de base i tornar a recuperar la força d’equip i de clubs dels últims anys. A més, també treballarà per aconseguir un Centre d’Iniciació i Tecnificació, ja que vol que Olesa de Montserrat sigui un referent clar d’aquesta modalitat esportiva no només a Catalunya sinó a tot Espanya.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies