Primer partit de la segona volta de Divisió d’Honor i la història és molt diferents per als dos equips catalans de la categoria. El FC Barcelona UNES Sant Feliu segueix en progrés, ja és vuitè a la Lliga. Mentre que el GAM Joventut segueix a la cua de la classificació. En aquesta 13a jornada ha deparat el derbi català, els badalonins han rebut els blaugrana i malgrat oferir un bon espectacle, els verd-i-negres s’han enfonsat en el darrer parcial per acabar cedint 61-70.

 
Amb les grades farcides, el públic ha donat l’empenta inicial als locals. Els de Fabian Castilla han portat el pes inicial i han dominat en el marcador. Els blaugrana, però, no han permès que les diferències fossin gaire àmplies i fruit de l’esforç d’uns i altres el partit ha entrat en una dinàmica espectacular. A la mitja part, avantatge amfitriona, 38-27.

A la represa, mateixa pel·lícula, però amb la diferència que l’UNES ha cedit molt més. Però, tot i així, la fatiga ha començat a castigar als badalonins i la renda ha passat de nou punts al segon quart a sis al tercer, 51-45.

En el darrer parcial, els visitants han entrat molt motivats i amb major frescor. La defensa blaugrana ha frenat l’empenta local amb més facilitat que els anteriors quarts i la fatiga ha condicionat l’ataca verd-i-negre i era més complicat anotar. Així, poc a poc, el Barça ha anat aconseguint empatar i després superar-los al marcador. Un marge de diferència que s’ha vist tacat per les antiesportives del final i que han deixat en nou punts, quan, en realitat, no ha estat tanta sobre la pista.

El GAM és cuer amb 14 punts i només una victòria es troba a dos punts de Clínicas Rincón Amivel i Lagun Aro Bilbao. L’UNES, per la seva part, que ha encadenat dos triomfs seguits, suma 17 punts amb quatre victòries i només està a dos punts de ser líder de l’altra Lliga, la sisena plaça del Gran Canària. I és que per a dalt, Fundosa, ONCE Andalucia o Fundación Grupo Norte, entre d’altres, estan, a dia d’avui, en un altre nivell.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies