El FC Barcelona UNES Sant Feliu va signar, pràcticament, la seva continuació a Divisió d’Honor. En la 12a jornada, la primera de la segona volta, va arribar aquesta bona nova. I é que amb 15 punts i tres victòries està més a prop del novè que de l’onzena i dotzena, última posició. Els blaugrana van superar a casa Las Palmas de Gran Canària. Per contra, el GAM Joventut va caure a domicili contra el Clínica Rincón Amivel , el fins aleshores cuer de la taula, i que va condemnar als badalonins a aquesta plaça de la Lliga.

L’UNES va ser el millor en el global del partit. Tot i que les bones maneres dels illencs, sobretot en el darrer parcial, va fer canviar aquesta percepció. Els locals van sortir molt millor en els tres primers quarts, fruit de la qual van obtenir bon marcador. És a dir, avantatges, però mai eren superiors als deu punts. Al final, no obstant, el marge es reduïa a dos al descans. Tanmateix, els blaugrana se n’anaven quatre amunt al tercer quart (46-42).

Però en la quarta màniga es va ensorrar tota la bona feina feta en pocs minuts. Els canaris es van posar tres per davant. Un parcial de 2-10 en va tenir la culpa. Els catalans, però, no es van rendir i van prosseguir amb el seu bon treball i van aconseguir minvar la diferència i acabar amb 62-59 de justícia. Els locals van dedicar el triomf a una amiga de l’entitat i d’aquest col·lectiu, morta la setmana passada, Maria José Vàzquez.

Els verd-i-negres, per la seva part, es jugaven un partit amb pressió total. I és que es mesuraven amb els cuers. Això sí a la seva pista. Els malaguenys van ser millors en el primer i últim quart. Amb això van basar la seva victòria. Però els catalans no es van quedar amb els braços plegats, En el segon i tercer parcial, Roberto Mena i Fabian Castilla van conduir els badalonins pel bon camí i semblava que s’asseguraven un triomf, però en els últims minuts, els amfitrions van sorprendre capgirant el marcador.

Aquests marcadors condemnen als badalonins  a l’últim lloc, encara que la salvació no perilla, hi ha marge de millora. L’UNES sí que la té pràcticament encarrilada, així s’estalviarà patiments com li va passar l’any passat.

El Mifas, segon i a per l’ascens
El CB Mifas Esplais va posar punt i final a la competició regular de 1a Divisió B1. La jornada de cloenda, la 10a, va deixar la visita del CEM L’Hospitalet a Castelló d’Empúries. I els riberencs van sortir escaldats, el Mifas va superar-los en un trepidant partit que va acabar amb 71-41.

Aquest marcador, no obstant, no li va permetre acabar líder. S’hi va quedar a un punt i és que les opcions eren nul·les, el primer classificat, el Salto Bera Bera rebia al Orto Ibérica, segon fins a la 10a jornada. I els locals van guanyar per 57-44.  

Ara, els gironins afrontar la fase d’ascens a Divisió d’Honor B. Parteixen amb sis punts, dues victòries i dues derrotes. Igual que els altres cinc equips. Excepte el Puertollano amb quatre i el Palència amb vuit. El seu debut ja aquest cap de setmana a la pista de l’AMA Alcorcón.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies