L’atleta de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Rafa Botello, es va estrenar el cap de setmana passat en la seva primera competició important de handbike. Botello va participar a la II Volta Platja Blanca a Lanzarote, una de les proves més importants del món i bona mostra va ser la participació amb 63 participants de 12 països, entre aquests, els millors del món. El manlleuenc, tot i quedar fora a pocs quilòmetres del final, va acabar satisfet del seu rendiment.


El català va estar rodant entre els primers. Concretament, es va anar movent entre el Top Ten. Però en la volta 9, consolidat entre aquests primers deu classificats, va arriscar, motivat pel bon rendiment fins al moment a la prova, i va acabar al terra. Afortunadament, sense lesió. L’única pega és que es va retirar. Imatge de la competició. (FOTO: Rafa Botello)

Ell mateix ja va reconèixer que es va confiar en una modalitat de la qual encara no té pràctica. Tot i així va acabar molt content pel seu paper i és que a poc del final lluitava entre els deu millors i amb opcions de progressar. Cal recordar que Rafa Botello venia d’uns Mundials d’atletisme a l’altre punta del món, disputats a finals de gener i principis de febrer a Christchurch (Nova Zelanda).  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies