Els arquers de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF) han disputat, aquest cap de setmana, el VII Campionat d’Espanya de tir amb arc en sala. Aquesta vegada, a diferència de l’any passat, s’han quedat fora del primer lloc del podi. Això sí dels set participants, tres han acabat entre els vuit primers. El més destacat, la segona posició d’Eugeni Fernàndez.

 
El del Club Cristianenc s’ha penjat la plata en el seu debut en arc compost. Fernàndez, però, ha arrencat molt bé amb la segona plaça provisional després d’una primera màniga amb 264 punts i en la segona 269. És a dir, molt regular i li ha valgut acabar amb 533 punts i l'argent sota el coll.

L’altre gran destacat de la competició ha estat Agustí Cubero a l’acabar cinquè en arc recorbat. El seu bagatge ha estat de 518 punts, Cubero ha passat la fase prèvia amb claredat i l’arribada a quarts de final contra l’andalús Julian Gregorio l’ha deixat fora de la lluita pels metalls. Prèviament, també de manera molt còmode, s’ha desfet del seu rival a vuitens de final. Per darrere seu vsa acabar el seu company de l’equip Finques Olesa, Sergio Llamas.

Llamas, que defensava el títol en arc recorbat ha caigut en quarts de final i ha acabat sisè; el seu pas fins aleshores ha estat molt meritori i en el duel contra Marín, a la postra subcampió, ha pogut passar i el marcador ha estat de 5-3. El darrer en entrar entre els vuits millors ha estat Jesús Valladolid amb la vuitena plaça i a punt de passar dels 500 punts.

El del Finques Olesa ha hagut vençut pel camí, a vuitens, a la seva companya del Finques Olesa, Paloma Domènec. No obstant, el seu rendiment no ho ha acusat i s’ha situat novena amb 451 punts, Per últim, els dos integrants del Cristianenc, Eduard Esteve i Jesús Martínez han acabat desè amb 434 punts i onzè amb 428 respectivament.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies