L’èxit dels esportistes amb algun tipus de discapacitat és motiu d’inspiració per a molts reportatges, entrevistes i fins i tot llibres. Aquest és el cas de l’obra Vida sin Límites de l’escriptor, periodista i aventurer Sergio Fernández. El títol, com indica, relata 20 històries amb esperit de superació amb l’esport com a guió comú. El potencial dels nostres esportistes no ha passat per alt per a aquest barceloní que ha repescat per al seu escrit la història de l’atleta Rafa Botello.

El volum compta amb la vida de l’atleta de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), però és que Fernández sap molt bé el que ha estat l’esperit de superació i és que la seva vida gira entorn aquest. Botello, a part las seva notorietat s’ha estès, ja que la revista Sportlife d’aquest febrer, revista mensual especialitzada sobre l’esport i la seva pràctica, hi apareix.

El motiu d’això és que la publicació fa un reportatge sobre el llibre i el manlleuenc és un dels que hi apareix. I és que la feina, el dia a dia i la progressió d’aquest atleta no passa per alt a ningú.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies