Els ciclistes de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Raquel Acinas (WC2) i Juan José Méndez (MC1), han estat escollits pel seleccionador espanyol, Félix García Casas, en la seva llista pel Mundial de ciclisme adaptat en pista. La competició tindrà lloc de l’11 al 13 de març a Montechiari (Itàlia).

 
Segons ha informat la Reial Federació Espanyola de ciclisme, l’staff tècnic i els corredors es desplaçaran a la ciutat italiana tres dies abans, el dia 8 de març.

Cal recordar que en l’anterior competició, celebrada el 2009, Acinas va entrar en la història del paralímpic espanyol i català sent la primera en aconseguir una medalla. Concretament, una plata en els 3.000 metres. Méndez també va ser un dels destacats de l’expedició estatal amb també una plata en els 3.000 metres i un bronze en el quilòmetre contrarrellotge.  

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies