Els Mundials d’atletisme adaptat estant tocant a la seva fi. La ciutat neozelandesa de Christchurch, seu de la competició, ja està començant a acomiadar atletes, ja sigui perquè han quedat fora o perquè han acabat el seu concurs a les diverses modalitats. Un d’aquests és l’atleta de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Abderrahman Ait Khamouch. Khamouch ha tancat la seva participació en els 1.500 metres i obtenint una sisena posició.

L’adéu de l’atleta ha arribat amb aquesta prova de mig fons, duta a terme al llarg de la cinquena jornada, feta aquest dimecres a territori neozelandès. El corredor d’origen marroquí ha signat un temps d’1.57.30 que li ha donat la sisena plaça. Aquest resultat sumat a la també sisena posició en els 800 m. han estat el bagatge del de la FCEDF a Nova Zelanda.

Les esperances d’ampliar la xifra de metalls (de moment, només Roger Puigbó suma una plata als 800 metres) recauen sobre el mateix Puigbó, Rafa Botello i Jordi Madera. Tots tres han de disputar en aquests últims dies de certamen els 5.000 metres i la Marató.   

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies