El fins ara vicepresident de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Josep Giménez, serà el nou president d’aquest organisme federatiu. La manca de candidats a aquest càrrec ha donat la presidència a Giménez, l’únic que va presentar una candidatura. Així, el nou mandatari agafa el relleu de l’olesà Josep Lluís Amador, al mandat els últims tres anys.

La diferència amb el seu antecessor serà que el nou president ocuparà el càrrec els pròxims sis anys, tal com marca la nova normativa. El calendari electoral, però, segueix el seu curs i malgrat ja haver-hi destinatari a la plaça s’han de complir les pautes del programa, que va arrencar el passat 17 de desembre i ha tingut el punt culminant aquest dijous amb la proclamació de la junta directiva.  

Tot plegat tindrà el seu punt i final el pròxim 4 de febrer quan la Junta Electoral resoldrà, en cas d’haver-hi, les reclamacions i homologarà els resultats. I aquests es notificaran a la Secretaria General de l’Esport.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies