Nova jornada negra per als equips catalans de Divisió d’Honor, FC Barcelona – UNES Sant Feliu i GAM Joventut. Els badalonins, precisament, van emportar-se la pitjor part. Els badalonins van rebre la visita del Lagun Aro Bilbao (45-54), rival directe per a la salvació, i no van poder fer res per vèncer als bascos. Els blaugrana, per la seva part, lluny de casa, van caure però davant el CD ONCE Andalusia (68-51).

 
Ni l’Olímpic va ser suficient per doblegar el Lagun Aro. De fet, els visitants sempre van estar per davant i el domini va ser seu de principi a fi, mantenint la serietat defensiva i l’encert anotador. Els de Fabian Castilla sempre van anar per darrera i malgrat que les distàncies eren salvables, el rigor basc els va permetre marxar amb els punts.

A Andalusia, l’UNES va donar la cara, però la superioritat dels amfitrions era prou evident sobre el paper i, finalment, es va acabar traduint en el marcador. A la classificació, els badalonins ja són penúltims, encara que a un de Bilbao i Barça i a dos punts del Mideba Extremadura. El primer cap de setmana de febrer, amb la celebració de la 11a jornada, s’arribarà a l’equador de la primera volta. El GAM viatjarà a les Illes Canàries i l’UNES rebrà al Fuhnpain Peraleda.

El CEM contribueix amb la seva desfeta
La jornada negativa per als interessos dels catalans va prosseguir unes categories més avall. Concretament, a 1a Divisió B1. El CEM L’Hospitalet viatjava a Donostia per veure’s les cares amb el Salto Bera Bera. Els bascos van superar còmodament els riberencs 54-39.

Nova desfeta del CEM que segueix a la cua de la taula i,a més, el triomf del Bera Bera els permet assaltar el liderat, que fins la setmana passada estava en poder del CB Mifas Esplais.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies