La balear, però de la Federació Catalana d’Esports de persones amb Discapacitat Física (FCEDF), Úrsula Pueyo ha millorat considerablement el seu paper al Mundial d’esquí adaptat, que ha acabat aquest cap de setmana a Sestriere (Itàlia). Pueyo s’ha refet del seu debut en la prova de gegant, la penúltima prova del certamen. Jacob Guilera, l’altre representant de la FCDEF, ha seguit en la seva línia d’actuació i s’ha mantingut en una inamovible 18a posició.

 
En la categoria de peu, la mallorquina ha marcat un temps total de 2.52.03, una marca que li ha valgut la novena posició i entrar entre la selecta llista de les deu millors del món. L’altre en concurs en aquesta prova, també en la modalitat de peu, Guilera ha seguit en la seva dinàmica i no s’ha mogut de la 18a plaça, mateix resultat que ha assolit en el supergegant i l’eslàlom.

Amb aquests resultats tant la balear com l’esquiador del Ripollès han posat punt i final a la seva participació al Mundial, ara hauran de continuar la seva marxa i centrar-se en les altres competicions encara en curs.

CategorySin categoría

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies